Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Λευκοσιδηρά δοχεία κονσερβών/...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Λευκοσιδηρά δοχεία κονσερβών/
Κύριος συγγραφέας:
Εγγονόπουλος, Χρήστος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα:
Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας,
1985
Θέματα:
Κονσερβοποίηση και διατήρηση
Canning and preserving
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων και περιβάλλοντος χώρου.
Έκδοση: (2001)
A complete course in canning and related processes /
Έκδοση: (1996)
Processing and packaging of heat preserved foods /
Έκδοση: (1991)
Αριθμητική προσομοίωση βιοχημικών αλλαγών σε κονσερβοποιημένα τρόφιμα κατά την αποστείρωση
ανά: Παπαδημητρίου, Αργυρώ-Αλίσια Π., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Fremdstoffe in Lebensmitteln : mit besonderer beruckischtigung der konservierung in tabellenforminger anordung /
ανά: Souci, S. W.
Έκδοση: (1958)
×
Φορτώνει......