Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Bakery food manufacture and qu...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Bakery food manufacture and quality : water control and effects /
Κύριος συγγραφέας:
Cauvain, Stanley P.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Blackwell Science
Άλλοι συγγραφείς:
Young, Linda S.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Malden :
Blackwell Science,
2000
Θέματα:
Ψημένα προϊόντα
Ψήσιμο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Baked products
Baking
>
Quality control
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Functional additives for bakery foods /
ανά: Stauffer, Clyde E.
Έκδοση: (1990)
Bakery products : science and technology /
Έκδοση: (2006)
Baking problems solved /
ανά: Cauvain, Stanley
Έκδοση: (2001)
Controlled baking : an introduction to controlled small scale commercial and experimental baking in North America /
ανά: Doerry, Wulf T
Έκδοση: (1995)
Information sources on the flour milling and the bakery products industries /
Έκδοση: (1981)
×
Φορτώνει......