Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Shelf life evaluation of foods...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Shelf life evaluation of foods/
Άλλοι συγγραφείς:
Man, C. M. D.
,
Jones, Adrian A.
,
Jones, A. A.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London:
Blackie Academic,
1994,
Θέματα:
Food spoilage
Food
>
Microbiology
Food
>
Shelf-life dating
Food
>
Srorage
Food
>
Preservation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Shelf-life evaluation of foods /
Έκδοση: (2000)
Shelf-life dating of foods
ανά: Labuza, Theodore P.
Έκδοση: (1982)
Food shelf life stability : chemical, biochemical, and microbiological changes /
Έκδοση: (2001)
Fungi and food spoilage
ανά: Pitt, John I.
Έκδοση: (1997)
New methods of food preservation /
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......