Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Deep frying :
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Deep frying : chemistry, nutrition, and practical applications /
Άλλοι συγγραφείς:
Perkins, Edward George, 1934-
,
Erickson, Michael D.
,
Perkins, Edward G.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Champaign, Ill. :
AOCS press,
c1996
Θέματα:
Τηγάνισμα
Βαθύ τηγάνισμα
Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
Frying
Deep frying
Oils and fats, Edible
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Deep-fat frying : fundamentals and applications /
ανά: Moreira, Rosana G.
Έκδοση: (1999)
Παραλαβή φυσικών αντιοξειδωτικών από δενδρολίβανο και εφαρμογή τους σε διεργασίες τηγανίσματος
ανά: Στριλιγκά, Μαρία, κ.ά.
Έκδοση: (2018)
World oilseeds : chemistry, technology, and utilization /
Έκδοση: (1992)
Handbook of fat replacers /
Έκδοση: (1996)
Lipid analysis in oils and fats /
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......