Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Metal science
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Metal science
Κύριος συγγραφέας:
Lawrie, R. A.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Oxford :
Pergamon Press Inc.,
1991
Έκδοση:
5th ed.
Θέματα:
Meats
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Developments in meat science /
Έκδοση: (1980)
The meat we eat /
ανά: Ziegler, Percival Thomas
Έκδοση: (1953)
Technology of meat and meat products /
Έκδοση: (1992)
Flavor of meat and meat products /
Έκδοση: (1994)
The manual of manufacturing meat quality /
ανά: Church, P. N.
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......