Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Handbook of food analysis /
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Handbook of food analysis /

Άλλοι συγγραφείς: Nollet, Leo M. L. 1948-, Nollet, Leo M. L., 1948-, Nollet, Leo M. L.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York : Marcel Dekker , 1996 .
Σειρά:Food science and technology ;
Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; v. 77
Θέματα:
Food > Analysis > Handbooks, manuals, etc.
Food contamination > Handbooks, manuals, etc.
Food > Analysis > Handbook, manuals, etc.
Food contamination > Handbook, manuals, etc.
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Πίνακας περιεχομένων
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Handbook of indices of food quality and authenticity /
    ανά: Singhal, Rekha S.
    Έκδοση: (1997)
  • Foodborne disease handbook/
    Έκδοση: (2001)
  • Handbook of food engineering practice/
    Έκδοση: (1997)
  • International food safety handbook science, international regulation, and control /
    Έκδοση: (1999)
  • Handbook of food engineering /
    Έκδοση: (1992)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_980e1jcjhurtatkn24ehs6ap27