Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Controlling dietary fiber in f...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Controlling dietary fiber in food products /
Κύριος συγγραφέας:
Prosky, Leon.
Άλλοι συγγραφείς:
DeVries, Jonathan W.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1992.
Θέματα:
Food
>
Fiber content.
Fiber in human nutrition.
Food
>
Fiber content
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of dietary fiber /
Έκδοση: (2001)
Biochemistry of food proteins /
Έκδοση: (1992)
Food fats and health /
Έκδοση: (1991)
Protein structure-function relationships in foods /
Έκδοση: (1994)
The Technology of vitamins in food /
Έκδοση: (1993)
×
Φορτώνει......