Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ultrasound in food processing...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ultrasound in food processing /
Άλλοι συγγραφείς:
Mason, T. J.
,
Povey, M. J. W.
,
Mason, T. J
,
Povey, Malcolm J. W
,
Mason, Timothy James, 1946-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic & Professional ,
1998 .
Έκδοση:
1st ed.
Θέματα:
Food industry and trade
Sonochemistry
Ultrasonic waves
>
Industrial applications
Food processing plants
>
Equipment and supplies
Food industry and trade
>
Production control
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Quality assurance for the food industry : a practical approach /
ανά: Vasconcellos, J. Andres
Έκδοση: (2004)
Statistical quality control for the food industry.
ανά: Hubbard, Merton R.
Έκδοση: (1996)
Engineering properties of foods /
Έκδοση: (1995)
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control
Έκδοση: (1992)
Automation in the food industry/
Έκδοση: (1991)
×
Φορτώνει......