Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Industrial drying of foods /
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Industrial drying of foods /
Άλλοι συγγραφείς:
Baker, C.
,
Baker, Christopher
,
Baker, Christopher G. J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic & Professional ,
1997 .
Έκδοση:
1st ed.
Θέματα:
Food
>
Drying
Τροφή, αποξηραμένη
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Freeze-drying for the food industries/
ανά: Dalgleish, J. McN.
Έκδοση: (1990)
Drying technology in agriculture and food sciences/
Έκδοση: (2000)
Handbook of industrial drying /
Έκδοση: (1995)
Freeze drying and advanced food technology /
Έκδοση: (1975)
Drying '98 /
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......