Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Rancidity in foods /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Rancidity in foods /
Άλλοι συγγραφείς:
Allen, J. C.
,
Hamilton, R. J.
,
Hamilton, Richard John
,
Hamilton, R. J
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic ,
1994 .
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Food spoilage
Rancidity
Τεχνολογία τροφίμων
Τάγγιση
Τροφή, Αλλοίωση της
Food
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food : the chemistry of its components /
ανά: Coultate, Tom P.
Έκδοση: (1996)
Rapid analysis techniques in food microbiology /
Έκδοση: (1994)
Food science
ανά: Potter, Norman N.
Έκδοση: (1995)
Safe handling of foods/
Έκδοση: (2000)
Food hygiene, microbiology and HACCP/
ανά: Forsythe, S. J.
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......