Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Process engineering in the foo...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Process engineering in the food industry-2 : convenience foods and quality assurance /
Συλλογικό Έργο:
Engineering Innovation in the Food Industry: Its Role in Quality Assurance (Conference) University of Bath)
,
Institution of Chemical Engineers. Food and Drink Subject Group.
Άλλοι συγγραφείς:
Field, R. W.
,
Howell, J. A.
,
Field, R. W
,
Howell, J. A
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Elsevier Applied Science,
c1990.
Θέματα:
Food industry and trade
>
Congresses.
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food engineering and process applications /
Έκδοση: (1986)
Processing and quality of foods /
Έκδοση: (1990)
Fundamentals of food process engineering
ανά: Toledo, Romeo T
Έκδοση: (1999)
Quality assurance for the food industry : a practical approach /
ανά: Vasconcellos, J. Andres
Έκδοση: (2004)
Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
Έκδοση: (1989)
×
Φορτώνει......