Μαστρογιάννης, Α. Σ., & N/A. (1970). Φυσικές ιδιότητες προϊόντων εκβολής με προσθήκη αφυδατωμένων λαχανικών. N/A.
Παραπομπή Chicago StyleΜαστρογιάννης, Αναστάσιος Σ., and N/A. Φυσικές ιδιότητες προϊόντων εκβολής με προσθήκη αφυδατωμένων λαχανικών. N/A, 1970.
Παραπομπή MLAΜαστρογιάννης, Αναστάσιος Σ., and N/A. Φυσικές ιδιότητες προϊόντων εκβολής με προσθήκη αφυδατωμένων λαχανικών. N/A, 1970.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.