Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Μεταβολική ενεργότητα του μύκη...
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Μεταβολική ενεργότητα του μύκητα fusarium oxysporum παρουσία αιθανόλης

Κύριοι συγγραφείς: Παπαδάτου, Σταυρούλα Σ., Papadatou, Stavroula S.
Άλλοι συγγραφείς: N/A
Μορφή: bachelorThesis
Έκδοση: N/A 1970
Θέματα:
Βιοαιθανόλη
Ανθεκτικότητα
Εργοστερόλη
Ινοσιτόλη
Τρεχαλόζη
Βιομάζα
Ζύμωση
Βελτίωση
Μεταβολική ενεργότητα
Μύκητες
Fungus
Metabolic activity
Enhancement
Fermentation
Fusarium oxysporum
Trehalose
Inositol
Ergosterol
Bioethanol
Tolerance
Διαθέσιμο Online:http://hdl.handle.net/123456789/6722
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Αξιολόγηση της χρήσης του ενζυμικού συστήματος του fusarium oxysporum κατά τη προϋδρόλυση και τη ζύμωση του προκατεργασμένου άχυρου σίτου
    ανά: Χανιώτης, Θωμάς-Στέφανος Ν., κ.ά.
    Έκδοση: (1970)
  • Μελέτη του μύκητα Fusarium oxysporum ως προς την ικανότητα βιοσύνθεσης ενδοκυτταρικού λίπους σε συνθετικά υποστρώματα και ρευστοποιημένα στελέχη γλυκού σόργου
    ανά: Γιαννάκου, Μαρία Π., κ.ά.
    Έκδοση: (1970)
  • Μηχανική της ετερόλογης έκφρασης και χαρακτηρισμός μιας κουτινάσης του μύκητα Fusarium oxysporum
    ανά: Νικολάιβιτς, Ευστράτιος Λ., κ.ά.
    Έκδοση: (1970)
  • Μελέτη υδρόλυσης και ζύμωσης του υδροθερμικά κατεργασμένου αχύρου με χρήση πιλοτικών θερμοενζύμων και του στελέχους F3 του μύκητα Fusarium oxysporum
    ανά: Νταβέλλας, Ρολάντ, κ.ά.
    Έκδοση: (2014)
  • Μελέτη της επίδρασης θρεπτικών συστατικών και συνθηκών καλλιέργειας στη ζύμωση πεντοζών από το γενετικά τροποποιημένο στέλεχος FF11 του μύκητα Fusarium oxysporum
    ανά: Χαραλαμπίδης, Άγγελος Λ., κ.ά.
    Έκδοση: (1970)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_vo9bq2kgru8oaau2a7q92e86u0