Κινητική μελέτη ενεργοποίησης νερού με ψυχρό πλάσμα για εξυγίανση προϊόντων φρεσκοκομμένων λαχανικών

Η αποτελεσματική διαχείριση του μικροβιακού φορτίου σε έτοιμες προς κατανάλωση φρεσκοκομμένες σαλάτες, που είναι συνήθως και αναπόφευκτα υψηλό λόγω των συνθηκών και των πρακτικών συγκομιδής και χειρισμού καθώς και των ευνοϊκών για την ανάπτυξη των μικροοργανισμών τιμών pH και aw, αποτελεί σημαντικ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Ξανθού, Ζαχαρούλα - Μαρία, Xanthou, Zacharoula - Maria
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2018
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/48218