Κοντόζογλου, Χ. Θ., & N/A. (1970). Μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στην αντιοξειδωτική δράση χυμού από ρόδι. N/A.
Παραπομπή Chicago StyleΚοντόζογλου, Χρυσάνθη Θ., and N/A. Μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στην αντιοξειδωτική δράση χυμού από ρόδι. N/A, 1970.
Παραπομπή MLAΚοντόζογλου, Χρυσάνθη Θ., and N/A. Μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στην αντιοξειδωτική δράση χυμού από ρόδι. N/A, 1970.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.