Χημική τροποποίηση και μελέτη υποστρωμάτων με στόχο την αύξηση δέσμευσης βιομορίων που μπορούν να δράσουν ως ανιχνευτές για εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων

Οι υπάρχουσες μεθοδολογίες για την ανίχνευση μολυντών στα τρόφιμα, οι οποίες στηρίζονται στις συνήθεις αναλυτικές τεχνικές, αδυνατούν να εγγυηθούν την ασφαλή παροχή των τροφίμων. Οι λόγοι είναι η πολυπλοκότητα των μεθόδων, η μεγάλη διάρκεια των αναλύσεων από τη δειγματοληψία μέχρι την απόκτηση αποτε...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Βανικιώτη, Βαλεντίνα-Μαρία, Vanikioti, Valentina-Maria
Άλλοι συγγραφείς: Κορδάτος, Κωνσταντίνος
Μορφή: masterThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45905