Λαποκωνσταντάκη, Κ., & Κέκος, Δ. (2015). Τοξίνες σε τρόφιμα: αξιοποίηση μικροοργανισμών για την παραγωγή και την απομάκρυνση. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας.
Παραπομπή Chicago StyleΛαποκωνσταντάκη, Καλλιόπη, and Δημήτριος Κέκος. Τοξίνες σε τρόφιμα: αξιοποίηση μικροοργανισμών για την παραγωγή και την απομάκρυνση. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας, 2015.
Παραπομπή MLAΛαποκωνσταντάκη, Καλλιόπη, and Δημήτριος Κέκος. Τοξίνες σε τρόφιμα: αξιοποίηση μικροοργανισμών για την παραγωγή και την απομάκρυνση. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας, 2015.