Νόρρα, Φ., & Τόπακας, Ε. (2015). Βελτιστοποίηση και θερμοδυναμική μελέτη ενζυμικής σύνθεσης εστέρων της τυροσόλης σε υδατικό σύστημα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας.
Παραπομπή Chicago StyleΝόρρα, Φλοριάν, and Ευάγγελος Τόπακας. Βελτιστοποίηση και θερμοδυναμική μελέτη ενζυμικής σύνθεσης εστέρων της τυροσόλης σε υδατικό σύστημα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας, 2015.
Παραπομπή MLAΝόρρα, Φλοριάν, and Ευάγγελος Τόπακας. Βελτιστοποίηση και θερμοδυναμική μελέτη ενζυμικής σύνθεσης εστέρων της τυροσόλης σε υδατικό σύστημα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας, 2015.