Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη διατήρησης ψωμιού του τ...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη διατήρησης ψωμιού του τοστ με χρήση φυσικών αντιμικροβιακών /
Κύριος συγγραφέας:
Λογοθέτη, Μαριανθη
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη της δράσης φυσικών αντιμικροβιακών συστατικών σε αλλαντικά /
ανά: Κατσιγιάννης, Ανδρέας
Χρήση φυσικών αντιμικροβιακών ενσωματωμένων σε εδώδιμες επικαλυπτικές μεμβράνες σε προιόντα κρέατος
ανά: Χανιώτη, Σοφία Γ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επικάλυψη τροφίμων και ενσωμάτωση φυσικών αντιμικροβιακών: εφαρμογή σε φρέσκιες γαρίδες
ανά: Λαζαρίδου, Σοφία, κ.ά.
Έκδοση: (2018)
Μελέτη παραγόντων σχηματισμού ακρυλαμιδίου απο ασπαραγίνη - σάκχαρο σε μήτρα ψωμιού /
ανά: Φασούλα, Ευδοξία
Μελέτη απομάκρυνσης καδμίου από υδατικά διαλύματα με χρήση φυσικών ορυκτών
ανά: Καλαϊτζάκη, Αργυρώ Γ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
×
Φορτώνει......