Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ενζυμική υδρόλυση βαγάσσης σόρ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ενζυμική υδρόλυση βαγάσσης σόργου προς παραγωγή βιοαιθανόλης /
Κύριος συγγραφέας:
Καραπάτη, Σοφία
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Κέκος, Δημήτριος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μικροβιακή αποικοδόμηση βαγασσης σοργου πρός παραγωγή βιοαιθανόλης /
ανά: Γκούντα, Ολγα
Ενζυμική υδρόλυση υδροθερμικά προκατεργασμένης Βαγάσσης Σόργου με χρήση του εμπορικού σκευάσματος Cellic®CTec2
ανά: Ανθόπουλος, Θωμάς-Θεολόγος Ν., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Ενζυμική υδρόλυση υδροθερμικά προακτεργασμένης βαγάσσης σόργου με χρήση μίγματος των εμπορικών συσκευασμάτων Celluclast 1.5 L και Novozyme 188
ανά: Καπετανέλης, Δημήτρης Ι., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Μελέτη της υδροθερμικής προκατεργασίας βαγάσσης γλυκού σόργου για την αποτελεσματική παραγωγή βιοαιθανόλης
ανά: Μήτση, Αρετή Κ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Αξιοποίηση βαγάσσης σόργου για την παραγωγή βιοκαυσίμων 2ης γενιάς /
ανά: Αμούργη, Ελένη
×
Φορτώνει......