Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Εφαρμογή του συστήματος HACCP...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών /
Κύριος συγγραφέας:
Μανέα, Δέσποινα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Εφαρμογή συστήματος HACCP στην αρτοβιομηχανία /
ανά: Φροσύνη, Χαραλαμπία
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ LOGISTICS ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ανά: Βαλοτάσιος, Στέφανος Αθανάσιος, κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Υλοποιήση εμπείρου συστήματος στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εφαρμογή σε φωτοβολταϊκό και αιολικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
ανά: Δραγάνη, Ελένη, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Μελέτη συστήματος HACCP στη ζάχαρη /
ανά: Ψαροπούλου, Μαριάνθη
Μελέτη συστήματος HACCP σε κρασί /
ανά: Χριστάκη, Θεοδώρα
×
Φορτώνει......