Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Συγκριτική αξιολόγηση των ISO...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Συγκριτική αξιολόγηση των ISO 9000:2000 και ISO 9000:1994 : εφαρμογή του νέου προτύπου στη βιομηχανία μπισκότων /
Κύριος συγγραφέας:
Δροσιάδης, Αθανάσιος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
ISO 9000 : 2000 : παρουσίαση του νέου προτύπου-σύγκριση με το ISO 9000 : 1994 εφαρμογές του ISO 9000 σε παραγωγή προϊόντων και παροχή υπηρεσιών διαχείρηση ολικής ποιότητας έρευνα αγοράς ικανοποίηση καταναλωτή /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ
Έκδοση: (2002)
Συνδυασμένη εφαρμογή του balanced scorecard και του πρότυπου διαχείρισης ποιότητας ISO: 9000:2000 /
ανά: Στρούζας, Μάρκος
ISO 14000 και ISO 9000/
ανά: Rothery, Brian
Έκδοση: (1998)
ISO 9000: 2000 : an A-Z guide /
ανά: Hoyle, David
Έκδοση: (2005)
ISO 9000 - ISO 14000 : παρουσίαση - ανάλυση προτύπων διασφάλισης ποιότητας & περιβαλλοντικής διαχείρισης, προσαρμογή στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......