Ανάπτυξη βάσης δεδομένων σε επίπεδο βιομηχανικού κλάδου : κατάψυξη λαχανικών και κονσερβοποίηση προϊόντων βιομηχσνικής τομάτας /

Κύριος συγγραφέας: Καραγεωργόπουλος, Κωνσταντίνος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Άλλοι συγγραφείς: Μανδαράκα - Γεραλή, Μαρία
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek