Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Die Kaltekonservierung unserer...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel /
Κύριος συγγραφέας:
Drager, Hans
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
German
Έκδοση:
Leipzig :
Fachbuchverlag,
1955
Θέματα:
Food
>
Preservation
Frozen foods
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of frozen foods /
Έκδοση: (2004)
Sorptions- Kaltetechnik /
ανά: Niebergall, Wilhelm
Warmegedammte Beforderungsmittel fur Lebensmittel : = Insulated food carriers := Moyens de transport isoles pour denrees alimentaires : Anforderungen und Prufung =: requirements and testing =.
Έκδοση: (2000)
Quality in frozen food /
Έκδοση: (1997)
Managing frozen foods /
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......