Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The ISO 9000 quality system :
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The ISO 9000 quality system : applications in food and technology /
Κύριος συγγραφέας:
Newslow, Debby L.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Wiley-Interscience,
c2001
Θέματα:
Food industry and trade
>
Quality control
ISO 9000 Series Standards
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Quality management systems for the food industry : a guide to ISO 9001/2 /
ανά: Bolton, Andrew
Έκδοση: (1997)
ISO 9000 quality systems handbook /
ανά: Hoyle, David
Έκδοση: (2003)
The ISO 9000 quality system checklist/
ανά: Birkenstock, Jane M.
Έκδοση: (1997)
ISO 9000 quality systems handbook/
ανά: Hoyle, David
Έκδοση: (1998)
Documenting and auditing for ISO 9000and QS-9000 : Tools for ensuring certification or registration.
ανά: Σταμάτης, Δ. Η
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......