Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη επίδρασης της υπερυψηλή...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη επίδρασης της υπερυψηλής πίεσης στα καροτενοειδή των χυμών /
Κύριος συγγραφέας:
Καούρα, Καλλιόπη
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής πίεσης σε υπερβιοτικούς μικροοργανισμούς /
ανά: Κονδύλη, Αλεξάνδρα
Συγκριτική μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της υπερυψηλής πίεσης στα αρωματικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού
ανά: Μπαβέλα, Σταματίνα Δ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα χαρακτηριστικά και σε παράγοντες ωρίμανσης λευκού τυριού τύπου Φέτας.
ανά: Καρρά, Ζωή, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδραστατικής πίεσης στη διατηρησιμότητα πορτοκαλοχυμού Navel /
ανά: Μιχαλακάκη, Αγγελική
Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης σε πρωτεολυτικά ένζυμα τροφίμων /
ανά: Κατσαρός, Γεώργιος Ι
×
Φορτώνει......