Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Essentials of functional foods...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Essentials of functional foods /
Κύριος συγγραφέας:
Schmidl, Mary K.
Άλλοι συγγραφείς:
Labuza, Theodore P
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Gaithersburg, MD. :
Aspen Publishers,
c2000
Θέματα:
Functional foods
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Essentials of food sanitation /
ανά: Marriott, Norman G.
Έκδοση: (1997)
Essentials of food science/
ανά: Vaclavik, Vickie
Έκδοση: (1998)
Food product development /
ανά: Earle, Mary
Έκδοση: (2001)
Essentials of food science/
ανά: Vaclavik, Vickie A.
Έκδοση: (2003)
Essential guide to food additives /
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......