Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Χημεία και τεχνολογία τροφίμων...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Χημεία και τεχνολογία τροφίμων : γενικαί μέθοδοι αναλύσεως /
Κύριος συγγραφέας:
Χριστόπουλος, Π
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήναι :
Κ. Δανιγγέλη,
1958
Θέματα:
Food
>
Analysis
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1990)
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών /
ανά: Γαλανός, Σπυρίδων Δ
Έκδοση: (1948)
Αγγλοελληνικό λεξικό όρων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων = english-greek dictionary of food science and technology /
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ
Έκδοση: (1998)
Επιστήμη και τεχνική των τροφίμων /
ανά: Θωμόπουλος, Χρίστος Δ
Έκδοση: (1986)
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων : εργαστηριακές ασκήσεις /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1985)
×
Φορτώνει......