Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
A complete course in canning a...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
A complete course in canning and related processes / Fundamental information on canning.
Άλλοι συγγραφείς:
Downing, Donald L., 1931-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Timonium, MD. :
CTI Publications,
c1996
Έκδοση:
13th ed.
Θέματα:
Canning and preserving
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
The possibilities for industrial canning of fruits and vegetables in the Middle East /
ανά: Hemaidan, Nassib M
Έκδοση: (1957)
Processing and packaging of heat preserved foods /
Έκδοση: (1991)
A complete course in business accounting
ανά: Giles, Richard
Έκδοση: (1996)
Fremdstoffe in Lebensmitteln : mit besonderer beruckischtigung der konservierung in tabellenforminger anordung /
ανά: Souci, S. W.
Έκδοση: (1958)
A First course in general relativity /
ανά: Schutz, Bernard F.
Έκδοση: (1985)
×
Φορτώνει......