Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Αξιοποίηση υπολειμμάτων χυμοπο...
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Αξιοποίηση υπολειμμάτων χυμοποίησης πορτοκαλιών /

Κύριος συγγραφέας: Αραβαντινός - Ζαφείρης, Γεράσιμος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Απομόνωση β-καροτενίου από υπολείμματα εκθλίψεως πορτοκαλιών /
    ανά: Αδαμακάκης, Γεώργιος
  • Παραγωγή βιοαιθανόλης από παραπροϊόντα χυμοποιήσης εσπεριδοειδών /
    ανά: Σκουτέρη, Μαρία
  • Παραγωγή διαιτητικών ινών από παραπροϊόντα χυμοποίησης φρούτων /
    ανά: Βόγκλης, Νικόλαος
  • Παραγωγή κονιαμάτων από την αξιοποίηση υπολειμμάτων εξόρυξης και κατεργασίας μαρμάρων και άλλων ορυκτών πρώτων υλών /
    ανά: Σκουμπρής, Ευάγγελος Ν
  • Ολοκληρωμένη διαχείριση και αξιοποίηση των γεωργοκτηνοτροφικών υπολειμμάτων για την παραγωγή ενέργειας και εδαφοβελτιωτικού στο νομό Ιωαννίνων
    ανά: Κομπολίτη, Σταυρούλα Ν., κ.ά.
    Έκδοση: (1970)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_3tbbpgmibp0ajpfuq3mdf2nub7