Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The chemistry and technology o...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The chemistry and technology of cereals as food and feed /
Κύριος συγγραφέας:
Matz, Samuel A.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
An Avi book,
c1991
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Grain
Cereals as food
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Cereal technology /
ανά: Matz, Samuel A.
Έκδοση: (1999)
Cereal grain quality/
Έκδοση: (1996)
Cereals processing technology /
Έκδοση: (2001)
Snack food technology /
ανά: Matz, Samuel A
Έκδοση: (1992)
Cereal grain : mycotoxins, fungi and quality in drying and storage /
Έκδοση: (1991)
×
Φορτώνει......