Ζαμπετάκης, Γ., Γδοντέλης, Ν., & Γδοντέλης, Ν. (2006). HACCP από το H εως το P: οδηγός ασφάλειας τροφίμων, ISO22000, νομοθεσία. Αθήνα: P. I. Publishing.
Παραπομπή Chicago StyleΖαμπετάκης, Γιάννης, Νίκος Γδοντέλης, and Νικόλαος Γδοντέλης. HACCP από το H εως το P: οδηγός ασφάλειας τροφίμων, ISO22000, νομοθεσία. Αθήνα: P. I. Publishing, 2006.
Παραπομπή MLAΖαμπετάκης, Γιάννης, Νίκος Γδοντέλης, and Νικόλαος Γδοντέλης. HACCP από το H εως το P: οδηγός ασφάλειας τροφίμων, ISO22000, νομοθεσία. Αθήνα: P. I. Publishing, 2006.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.