Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Συντήρηση τροφίμων με υψηλή υδ...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Συντήρηση τροφίμων με υψηλή υδροστατική πίεση /
Κύριος συγγραφέας:
Λιάγκου, Κωνσταντίνα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Κινητική μελέτη της ψυχρής παστερίωσης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση νωπών φιλέτων ψαριού /
ανά: Μαλτέζου, Ιωάννα
Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /
ανά: Καρούση, Κωστιάνα
Παραγωγή και αξιολόγηση γιαούρτης απο γάλα προκατεργασμένο ενζυμικά η με υπερυψηλή υδροστατική πίεση /
ανά: Ελευθερίου, Ευαγγελία
Πηκτινομεθυλεστεράση πορτοκαλιού Navel: απομόνωση, καθαρισμός και κινητική μελέτη απενεργοποίησης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση
ανά: Δημόπουλος, Γιώργος Η., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Φασματοσκοπική μελέτη Raman μεταλλικών διφθοριδίων MF2 (M=Mg, Zn, Mn) με τετραγωνική δομή τύπου ρουτιλίτη υπό μεταβλητή θερμοκρασία και υδροστατική πίεση /
ανά: Περάκης, Αριστείδης Ι
×
Φορτώνει......