Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Η επίδραση της μεθόδου εξορύξε...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Η επίδραση της μεθόδου εξορύξεως ογκομαρμάρων με ακαριαία θρυαλλίδα επί της ποιότητας του προϊόντος /
Κύριος συγγραφέας:
Λειβαδάρος, Ρουσέτος Μ
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών. Τομέας Μεταλλευτικής
Άλλοι συγγραφείς:
Τσουτρέλης, Χαράλαμπος Ε
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Φορτώνει......
Παρόμοια τεκμήρια
Διερεύνηση της επίδρασης μεγέθους δακτυλιομυλών οριζόντιου άξονα επί της παροχής αυξημένης ποιότητας υπερλεπτου προϊόντος /
ανά: Παρώνη, Παναγιώτα
Διερεύνηση της τεχνολογίας των υπερήχων για τη βελτιστοποίηση της κοπής ογκομαρμάρων /
ανά: Πνευματικού, Τριανταφυλλιά
Προβιοτικό παγωτό γιαούρτι. Επίδραση υποκατάστατων λιπαρών στίς ιδιότητες του προϊόντος /
ανά: Κάντα, Αννα
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ιδιότητες κονιοποιημένου μοντέλου φρούτου /
ανά: Χριστάνα, Ειρήνη
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ιδιότητες των αφυδατωμένων προϊόντων /
ανά: Κροκίδα, Μάγδα Κ
×
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_trqv3peg4qfvlkocue808csrj3
Φορτώνει......