Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Bakery technology :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Bakery technology : packaging, nutrition, product, development, quality assurance /
Κύριος συγγραφέας:
Matz, Samuel A.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Essex, UK. :
Elsevier Science Pub.,
1989
Θέματα:
Bakeries
Bakers and bakeries
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Information sources on the flour milling and the bakery products industries /
Έκδοση: (1981)
Die Backereimaschinen und Backofen : ihre Konstruktion und Anwendung in der Backerei, Konditorei, Keks, Waffel, Honigkuchen und Teigwarenfabrikation /
ανά: Zimmermann, A
Bakery products : science and technology /
Έκδοση: (2006)
Technology of the materials of baking /
ανά: Matz, Samuel A
Έκδοση: (1989)
Cereal technology /
ανά: Matz, Samuel A.
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......