Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Baked products :
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Baked products : science, technology and practice /
Κύριος συγγραφέας:
Cauvain, Stanley P.
Άλλοι συγγραφείς:
Young, Linda S.
,
Young, Linda S
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Oxford :
Blackwell Publishing,
c2006
Θέματα:
ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ
ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
BAKING
BAKED PRODUCTS
Baked products
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Baking problems solved /
ανά: Cauvain, Stanley
Έκδοση: (2001)
Bakery products : science and technology /
Έκδοση: (2006)
Baking science & technology /
ανά: Pyler, E. J.
Έκδοση: (1988)
Technology of the materials of baking /
ανά: Matz, Samuel A
Έκδοση: (1989)
Sensory and consumer research in food product design and development/
ανά: Moskowitz, Howard R.
Έκδοση: (2006)
×
Φορτώνει......