Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Foodborne disease handbook/
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Foodborne disease handbook/
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Dekker
Άλλοι συγγραφείς:
Hui, Yiu H.
,
Hui, Y. H
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York:
Marcel Dekker,
c2001
Έκδοση:
2nd ed., rev. and expanded
Θέματα:
Foodborne diseases
>
Handbooks, manuals, etc.
Food contamination
Food poisoning
Foodborne diseases
>
Handbooks, manuals, etc
Food poisoning
>
Handbooks, manuals, etc
Food contamination
>
Handbooks, manuals, etc
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
International handbook of foodborne pathogens /
Έκδοση: (2003)
Foodborne infections and intoxications /
Έκδοση: (2006)
Handbook of food analysis /
Έκδοση: (1996)
Handbook of toxic and hazardous chemicals /
ανά: Sittig, Marshall
Έκδοση: (1981)
Handbook of probiotics /
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......