Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Microbial food poisoning
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Microbial food poisoning
Άλλοι συγγραφείς:
Eley, Adrian R.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London:
Chapman & Hall,
1996
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food poisoning
Food contamination
Food
>
Microbiology
Humans
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
The microbiology of safe food/
ανά: Forsythe, Steve J.
Έκδοση: (2000)
Microbial safety of minimaly processed foods/
Έκδοση: (2003)
Food contact safety of packaging materials a literature review /
ανά: Davies, John, 1936-
Έκδοση: (1996)
Environmental contaminants in food /
Έκδοση: (1999)
Food taints and off-flavours /
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......