Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food and drink laboratory accr...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food and drink laboratory accreditation practical approach /
Κύριος συγγραφέας:
Wilson, Sandra
Άλλοι συγγραφείς:
Weir, Geoff
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Chapman & Hall,
1995
Θέματα:
Food
>
Testing
>
Quality control
Testing laboratories
>
Accreditation
>
Great Britain
Testing laboratories
>
Accreditation
>
European Union countries
Technology and Manufacturing
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Laboratory testing
Έκδοση: (1982)
General requirements for the competence of testing and calibration laboratories = Prescriptions generales concernant la competence d es laboratoires d'etalonnage et d'essais = Allgemeine Anforderungen an die Kompetenz von Pruf- und Kalibrierlaboratorien : european standard /
Έκδοση: (1997)
Food engineering laboratory manual /
ανά: Barbosa-Canovas, Gustavo V.
Έκδοση: (1997)
Σύστημα διαπίστευσης εργαστηρίων δοκιμών και διακρίβωσης-Γενικές απαιτήσεις για τη λειτουργία και αναγνώριση : = Calibration and testing laboratory accrediation system-General requirements for operation and recognition : ελληνικό πρότυπο =: hellenic standard /
Έκδοση: (1997)
Laboratory methods in food and dairy microbiology /
ανά: Harrigan, W. F.
Έκδοση: (1976)
×
Φορτώνει......