Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
World oilseeds :
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
World oilseeds : chemistry, technology, and utilization /
Άλλοι συγγραφείς:
Salunkhe, D. K.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
1992.
Θέματα:
Oils and fats, Edible
>
Analysis.
Oilseeds
>
Analysis.
Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
>
Ανάλυση
Ελαιόσποροι
>
Ανάλυση
Oils and fats, Edible
>
Analysis
Oilseeds
>
Analysis
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Proceedings of the world conference on oilseed and edible oils processing /
Έκδοση: (1998)
Deep frying : chemistry, nutrition, and practical applications /
Έκδοση: (1996)
Food oils and fats technology, utilization, and nutrition /
ανά: Lawson, Harry W
Έκδοση: (1995)
Lipid analysis in oils and fats /
Έκδοση: (1998)
Handbook of fat replacers /
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......