Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Rheological methods in food pr...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Rheological methods in food process engineering /
Κύριος συγγραφέας:
Steffe, James Freeman.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
East Lansing, MI :
Freeman Press,
c1996.
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food
>
Testing.
Rheology.
Τρόφιμα
>
Έλεγχος
Ρεολογία
Food
>
Testing
Rheology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Rheology of fluid and semisolid foods principles and applications /
ανά: Rao, M. A, 1937-
Έκδοση: (1999)
Rheology : principles, measurements, and applications /
ανά: Macosko, Christopher W.
Έκδοση: (1994)
Melt rheology and its role in plastics processing : theory and applications /
Έκδοση: (1999)
Elementary rheology /
ανά: Blair, G. W. Scott
Έκδοση: (1969)
Advanced rheology /
ανά: Reiner, Markus
Έκδοση: (1971)
×
Φορτώνει......