Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
A handbook of food packaging /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
A handbook of food packaging /
Κύριος συγγραφέας:
Paine, F. A. 1920-
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Institute of Packaging
Άλλοι συγγραφείς:
Paine, Heather Y.
,
Paine, Heather
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional ,
1992 .
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food
>
Packaging
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Plastics in food packaging : properties, design, and fabrication /
ανά: Brown, William E., 1927-
Έκδοση: (1992)
Food packaging principles and practice /
ανά: Robertson, Gordon L., 1946-
Έκδοση: (1993)
Food packaging technology /
Έκδοση: (1996)
Food packaging technology /
Έκδοση: (2003)
Novel food packaging techniques /
Έκδοση: (2003)
×
Φορτώνει......