Μπαβέλα, Σ. Δ., & N/A. (1970). Συγκριτική μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της υπερυψηλής πίεσης στα αρωματικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού. N/A.
Παραπομπή Chicago StyleΜπαβέλα, Σταματίνα Δ., and N/A. Συγκριτική μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της υπερυψηλής πίεσης στα αρωματικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού. N/A, 1970.
Παραπομπή MLAΜπαβέλα, Σταματίνα Δ., and N/A. Συγκριτική μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της υπερυψηλής πίεσης στα αρωματικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού. N/A, 1970.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.