Συνομιλώντας με το ημιτελές πνευματικό κέντρο Πειραιά: φοιτητικές εστίες της Α.Σ.Κ.Τ στο Μικρολίμανο - Andrianopoulos, Panagiotis (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Η διπλωματική διερευνά τη σχέση ενός νέου κτηρίου με ενός υφισταμένου στην περιοχή του Μικρολιμάνου.Το υφιστάμενο κτήριο είναι ένα ημιτελές πνευματικό κέντρο με ανολοκλήρωτα εργαστήρια, εκθεσιακούς χώρους για καλλιτέχνες κτλπα.Από τη φοιτητική ομάδα προτείνεται η δημιουργία φοιτητικών εστιών για την Α.Σ.Κ.Τ στο ίδιο οικόπεδο με στόχο την αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο κτηρίων(υφιστάμενο και νέο) ως ενιαίας σύνθεσης με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό του υπαίθριου χώρου!