Μαθηματική προσομοίωση της συμπεριφοράς πετρελαιοκηλίδας από το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη II» στο Σαρωνικό κόλπο - Τσιάτσιου, Λυδία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος, 2018)
Η παρούσα διπλωματική εργασία τοποθετείται στη μαθηματική προσομοίωση της συμπεριφοράς της πετρελαιοκηλίδας που προκλήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2017, από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στο Σαρωνικό κόλπο.