Κρυφός τόπος: Πάρκο καλλιτεχνών στην Πειραιώς - Λίτσου, Άννα (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Η πρόταση περιλαμβάνει έναν υπαίθριο δημόσιο πράσινο χώρο προσβάσιμο σε όλους, ο οποίος φιλοξενεί και δραστηριότητες καλλιτεχνών, δημιουργίας και έκθεσης αλλά και την στέγαση φοιτητών και καλλιτεχνών, μέσω της αξιοποίησης και επανάχρησης ενός εγκαταλελειμένου βιομηχανικού κελύφους της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, δίπλα στο ενεργό τμήμα της. Το πάρκο βρίσκεται στο όριο μεταξύ της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και των κτιρίων του Φεστιβάλ Αθηνών, ενώ καταλαμβάνει και τμήμα της ΒΙΟΧΑΛΚΟ.