Παραπομπή APA

Σεμένογλου, Ι., & Ταούκης, Π. (2018). Development of innovative chilled fish products of extended shelf life by osmotic dehydration. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Παραπομπή Chicago Style

Σεμένογλου, Ιωάννα, and Πέτρος Ταούκης. Development of Innovative Chilled Fish Products of Extended Shelf Life By Osmotic Dehydration. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.

Παραπομπή MLA

Σεμένογλου, Ιωάννα, and Πέτρος Ταούκης. Development of Innovative Chilled Fish Products of Extended Shelf Life By Osmotic Dehydration. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.