Σεμένογλου, Ι., & Ταούκης, Π. (2018). Development of innovative chilled fish products of extended shelf life by osmotic dehydration. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΣεμένογλου, Ιωάννα, and Πέτρος Ταούκης. Development of Innovative Chilled Fish Products of Extended Shelf Life By Osmotic Dehydration. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.
Παραπομπή MLAΣεμένογλου, Ιωάννα, and Πέτρος Ταούκης. Development of Innovative Chilled Fish Products of Extended Shelf Life By Osmotic Dehydration. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.