Camping για wind και kite-surfers στην Λευκάδα - Ροντογιάννης, Νικήτας (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2018)
Σχεδιασμός camping φιλικού προς το περιβάλλον, προοριζόμενου για άτομα που κάνουν windsurf και kitesurf. Περιλαμβάνει χώρους για σκηνές, τροχόσπιτα, οικίσκους ισόγειους και διώροφους, θέσεις αποθήκευσης του εξοπλισμού, χώρο εκμάθησης, εστιατόριο, καφέ, μικρή αγορά, παιδική χαρά, χώρους υγιεινής και για ΑΜΚ, θέσεις στάθμευσης, πύργο παρατήρησης.