Διερεύνηση καταλυτική υδρογονοεπεξεργασίας φαινόλης με κινητικές τύπου Langmuir Hinshelwood - Βαγγελάτος, Σοφοκλής (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ), 2018)
Μελέτη της καταλυτικής υδρογονοεπεξεργασίας της φαινόλης με κινητικές τύπου Langmuir Hinshelwood παρουσία καταλυτών αναγμένου και θειωμένου NiMo/Al2O3 και αναγμένου Cu/SBA σε εργαστηριακά πειράματα. Υπολογισμός κινητικών παραμέτρων κινητικού μοντέλου τύπου Langmuir Hinshelwood με τη μέθοδο βελτιστοποίησης Nelder-Mead Simplex στις συνθήκες των πειραματικών δεδομένων.