Σημασιολογική περίληψη περιεχομένου στο Twitter - Ραπτάκη, Μελίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Τεχνολογίας Πληροφορικής και Υπολογιστών, 2018)
Σε αυτή την εργασία προτείνεται μια νέα μέθοδος περίληψης περιεχομένου στο Twitter. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί έναν γράφο γνώσης ως βάση για την εξαγωγή της περίληψης, με στόχο τα tweet που θα την απαρτίζουν να μην επαναλαμβάνονται, και να περιγράφουν με πληρότητα το θέμα που εξετάζεται.